Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I början är vi alla nattbarn, endel förblir det hela livet


Nattbarn


En dimma över sjön
Ett månljus tränger fram
En gädda vakar i dunkla vatten
Ett skrämt barn badar sina nakna fötter

Andas in kylig nattdimma
I väntan på gryningens älvdans

Älvor sjunger en stämma
Nynnar lockande i dunkla natten
Ett skrämt barn öppnar sina nakna öron

Andas in gryningens dimma
I väntan på morgonens soldans




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-01-12 15:29



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
vakra ord och naturmystiken som garnering MMmmmm va gott
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors