Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara en liten sammanfattning...


Det är som det är

Jag står redo på startlinjen...
Startskottet brann av för länge sedan.

Här står jag med allt vad det innebär...
Det är vad det är för jag är vad jag är.

Frågor och svar i rasande fart...
Nonsens och \"makes sense\" är en konsekvens.




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-12 17:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Här står jag och kan inget annat\" (Martin Luther)
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist