Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgen brun och en tråkig roman






Med varje penseldrag jag drar
ser jag en början på något nytt

Och med varje ny färg jag tar
ser jag det oändliga ljuset i

Som en dålig roman
skriker jag ordet; kärlek
minst 700 gånger


"Och hon kysste honom mjukt
och förförde honom sakta
genom den frusna natten."


Tonight is the night
dont say goodbye tonight
we can try


Ja, vi kan ju alltid försöka
Men det slutar alltid i en mörk färg

Som färgen brun, däri vi blandat
alla färger vi kan hitta.

Ge mig en ny färg
Ge mig nytt hopp
skapa något nytt


"Och han tog på hennes
runda bröst och han smekte
henne över hennes svala kropp
och allt var perfekt den natten"



But now i see
how it could bee
and i dont wanna be
another memory



Nej, minnen har vi gott om
Så glöm henne inte.

För som vi sa,
så var denna roman inte bra

Så allt löser sig antar jag
Dom skaffar barn
och lever lyckliga i alla sina dar


"Och hon stönar vilt
och han gör detsamma
och..."

"... hon blir med barn och
allt blir jätte bra, och dom gifter sig
och allt är så fantastiskt jävla bra hela livet och..."

Nehe, var det inte så den slutade?
Nej jag orkar inte läsa all denna skit

om lycka och om kärlek,
och om barn och giftemål.

För vem gifter sig och får barn
efter en het natt?
Eller har jag hamnat fel?


Nää, romaner har aldrig varit min grej
lixom, allt är så fejk och inget liknar
den riktiga världen där ute.



Love is\'nt allways easy,
but i try.
I\'m hiding all my feelings
but it\'s a lie.
Honey, it all shows
dont let us die
I dont want another reason
to cry.



Nej, där har vi ju svaret på hela
boken, Kärleken är svår
och det slutar med att förhållanet
dör och man slutar upp i tårar.
Sådärja, grattis.



Jag har precis avslutat min första roman.











xXx/Camilla




Övriga genrer av *Camilla*
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-01-12 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket av allt som fungerar.
2009-11-04

  Catboy
SKITBRA! Verkligen underbar att läsa! Det var något helt annorlunda från alla tråkiga kärlekstexter osm finns på varannan jävla sida i alla tidningar och på allas presentationer på internet. helt fucking underbar!!
2007-01-15

  Lovesick
jättebra
du skriver jättebra och hela texten är liksom, rätt
2007-01-13

  Fidde J
Du ska få din kritik som du så gärna ber om :)

Du skriver bra, har bra ordval och en sammanhängande text från början tills den sista raden.
Riktigt bra!
/Fidde J
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*