Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyller jorden med himmel i en tvådimentionell värld



Tunn som trådar 
i en gråskala som stinker svavel
Fräter på min hud

 

Fumlar med orden bakom stängda läppar 
och tungan krampar i kamp mot mina andetag 
som stannar i min halsgrop

 

 

Sommarstänk på mitt trasiga paraply utanför din känslomur
Dränker mig i ovisshet och drar med fingrarna 
över ärren på din själ

 

Du frigör mig

 

 

 

 


Tar sönder mig 
och bygger upp allt skevt


Fastnar i tapeten i ditt rum
Gömmer mig i inrökta väggar och 
håller andan

 

 

 

Flickan på andra sidan fönstret stirrar 
och smeker glaset med benvita fingrar
Hon är allt jag aldrig varit

Ingen jag lyckats bli






Tystnad dånar mellan väggarna

 



Glädjen i att ta sönder andras drömmar 
skiner i din blick
Mörka ögon i insjunket ansikte 
och papperstunnt skal






 

 

 


Och jag är din 




Fri vers av *Camilla*
Läst 813 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-17 13:11



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Du är så duktig! Gillar denna text extremt mycket.
2011-06-22

  Gunnar Odhner
Visst, håller med föregående. Din poesi griper tag, nöjer sig inte med att skrapa på ytan, hittar originella uttryck för den känslomässiga hettan och våndan, för skevheterna i ett förhållande.
Poeter som du gör det värt att gå in här och läsa texter.
2011-06-18

  Il poeta della luna
Fick precis bekräftelse på varför jag saknade dig här!
Du skriver så fint, så vackert, så beskrivande
"Sommarstänk på mitt trasiga paraply utanför din känslomur", jag menar, vem skriver så? Du gör och du gör det bra!
Hade det varit en efterrätt så hade jag sagt mums, hit med receptet! 5 stjärnor till den klaraste lysande av dom. Och nej, jag överdriver inte :) <3
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*