Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara barn

Ljuvlig
livlig
lycklig
oemotståndlig
vacker
underbar
härlig
oblyg

Och alldeles oemotståndligt skön att krama




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 658 gånger
Publicerad 2007-01-13 13:40



Bookmark and Share


  nettizen
Ja, precis så ska man minnas dem när trosåldrarna tar vid. *ler*
Gullig dikt. :)
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt