Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen som ljus



Sanningen
är det ljus
vi kan bära
om vi vågar


I varje ord
och handling
finns valet
att vara sann


Dessa val
blir nycklar
till de dörrar
som väntar
att bli öppnade


På detta sätt
kan jag träda in
i mitt eget liv




Fri vers av Rachel Roth
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-01-18 10:38



Bookmark and Share


  Pica pica
...och kärleken tänder sanningens ljus. Därför skall varje människa hedra äkta kärlek...och aldrig någonsin dölja den. Din dikt är mycket vacker och djupt berörande. Tack!
2005-01-18

  Anna H
och så bra skrivet! Detta borde vara en ledstjärna för många.
2005-01-18

    Bodil Sandberg
Enormt vackert!Tack för att jag fick läsa den här på "poetsidan"
2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth