Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brutet löfte







Som ett brutet löfte

föll jag till marken

utan att veta

vad jag hade lovat






Övriga genrer av *Camilla*
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-01-13 16:55



Bookmark and Share


  devilsangel
Fina ord, enkelt men snyggt
2007-02-26

  Kimsan
Kort och bra
2007-02-12

  Lithia
Jösses vad klockrent! Otroligt bra skrivet!
2007-02-12

  Fidde J
Som vanligt en djup dikt utan en djup person.
Kul att du finns. Hörs
/Fidde J
2007-01-17

    shamii
FINFINFIN! Lika fin som du! <3<3
2007-01-15

  Zombie
Den var jättefin:)
2007-01-14

  Lovesick
oh, den var verkligen bra
liksom skarp så det gör ont
med få ord
men dock väldigt väldigt fin!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*