Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perfektion

varför kan folk bara inte förstå
att jag är inte perfekt,
och det är inte dem heller
och dom kommer aldrig att bli det

det finns nästan inte ett ord som heter perfekt
för ingenting är perfekt,
vissa människor har så svårt att förstå det
men... ingen är perfekt.




Övriga genrer av W0ND3RW0MAN
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-13 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN