Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men allt jag vill säga är förlåt.

nu går jag runt
varje dag och tänker på
hur många människor jag har sårat
och denna dikt blir inte lång.

men allt jag vill säga är förlåt.




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 10:04



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Ja,ibland känns det så att man vill säga förlåt till alla man sårat för att försöka göra allt bra igen...=)..kram
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN