Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag mår verkligen inte bra just nu.


och det är bara änglarna som kan beskriva hur jag mår.

på bryggan vid sjön står jag
helt ensam, känner sommarvinden
kamma mitt långa svarta hår

jag sätter mig ner,
och sticker sakta ner fötterna i
det kalla vattnet

tänker tillbaka på allt som har hänt
är det värt att finnas kvar?
när man vet att det aldrig kommer
bli som förut.

du sa att jag inte var värd att leva
varför tar du inte mitt liv?
så kan du vara nöjd, så kan du vara nöjd.

för mig kvittar det om jag vore död eller inte
om du inte älskar mig längre.
du uppfostrade mig och se, det här är resultatet
du är antagligen inte nöjd, så varför tog du din
tid och födde mig?

nu gråter änglarna för hur jag känner.
jag lämnade himlen för att komma ner
till ditt helvete, till ditt helvete.

och änglarna vet i alla fall,
hur jag känner.




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN