Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
micke, jag älskar dig, <3


och det är inte så lätt att bevisa för dig hur mycket jag älskar dig, men du? du är det vackraste ja

du är perfekt
det var det du sa för att beskriva mig
men den som är perfekt av oss två
det är du

dina blåa ögon, glittrar vackrare än medelhavet
ditt leende får mig att smälta, och du?
du är omtänksam, helt enkelt underbar.

jag saknar dig,
och min största önskan just nu
är att bara få krama dig lätt
och viska i ditt öra
hur mycket jag älskar dig

jag bryr mig inte om hur andra
tycker om dig
för mig, kommer du alltid vara
universums vackraste varelse

och om världen blir delad i två delar
kommer jag satsa allt, för att vara
på din sida, med dig, föralltid.

alla dom ord du säger till mig,
att du älskar mig, att jag är söt
och så vidare. jag förtjänar
absolut inte att bli älskad av någon
som dig, för du är allt som jag vill ha.

du är helt enkelt, det vackraste som någonsin
existerat, underbarast helt enkelt.




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-02-18 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN