Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dö? dö för mig.


...idag tänkte jag på något fantastiskt

idag tänkte jag på något fantastiskt
något sanslöst vackert

som livade upp min själ
och gjorde mig ovanligt lycklig

...men det försvann




Övriga genrer av W0ND3RW0MAN
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-15 21:59



Bookmark and Share


    sleepwalking
snabb vändning,
men riktigt fin!
innehåller glädje och sorg, bara få några få rader. mycket fin, som sagt
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN