Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är till sebastian tagesson, och... sebbe, du är patetisk.


subba, är det ordet för att beskriva mig? i så fall, tack. du är patetisk.

nu sitter jag här och tänker
nej, det var verkligen inte värt det
men var du verkligen tvungen att säga det ordet?

subba

du sa att du älskade mig,
tro inte att jag har känslor för dig fortfarande
men, säger man subba till någon man en gång älskat?

det är bara inte det jag kan förstå,
du är patetisk. ljuger om allt,
menade du äns att du älskade mig?




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-02-16 11:25



Bookmark and Share


    sötsnö
förstår hur det känns,
människor är bra falska,
bra skrivit!
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN