Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att äga ett problem

Jag äger ett problem.
En ägodel jag har skapat eller fått men inte vill ha.
En ägodel som inte gör mig rik, snarare sjuk.
Jag kan välja att lösa det eller strunta i det.
Hur jag än gör så försvinner det ändå förr eller senare.
Bättre att göra det förr så att min ägodel inte växer
och kväver mina andra långt mer värdefulla ägodelar.
Problem är en ägodel jag aldrig kommer att sakna.




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-01-18 13:47



Bookmark and Share


  kath

2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg