Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken blick

Du grep tag i mina livlösa, bara arm.
Jag såg hur dina ögon dog ut.
Men endå gör ditt handtag mig varm.

Jag vill bara få dig att förstå.
Det ser värre ut än vad det är.
Men dina ögon sårar så.

Jag vill inte prata, jag vill inte se.
att såra va inte min mening.
Det jag vill ha tycks du inte kunna ge.





Fri vers av empolution
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-01-18 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empolution