Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blod av svek...

Helvetet väntar den,
som kom försent till himlen.
Döden väntar den,
som inte längre lever.

När jag står här på dödens fält,
tänker jag inte längre på livet.
Överallt finns döda ansikten,
dränkta i blod av svek.

Jag väntar med bävan,
på det slut som kommer snart.
Slutet är början,
början på döden.




Fri vers av Veldin
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-01-14 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veldin
Veldin