Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Mardrömmar.

Vaknar med bultande hjärta.

Andas häftigt.

Torr i halsen.

Ont i magen.

Skakar i hela kroppen.

Kan inte slappna av.

Skräcken sitter kvar.

Ser mig omkring.

Var i helvete är jag någonstans?

Tar ett tag innan jag förstår.

En lugn röst säger:

"Ingen fara, du är trygg här."

Skräcken släpper taget.

Lugnar mig.

Jag kan somna om.

Tills nästa gång.




Fri vers av Veldin
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-25 15:18



Bookmark and Share


  aol
gillas är själv från ske hamn
2009-08-22

  glittertindra
" Han det handlar om "
Det är kul att du skriver om mej som är den lungnande rösten. Blir så rörd av det du skriver.

Men du glömde att skriva att du fick sova men inte jag ;-).

Gillar dej tjejen & du är en otrolig vän som jag ha hittat igenom glittertindra.

/ jag
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Veldin
Veldin