Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ids inte.

Varför ska jag vara din personliga clown?

Varför måste jag roa dig genom att jämt vara glad?

Du måste förstå att jag inte orkar.

Orkar inte vara superglad och speedad hela tiden.

Jag är inte sån.

Och om du då tycker att jag är mer mig själv när jag är sån,

då känner du inte mig speciellt bra.




Fri vers av Veldin
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 16:07



Bookmark and Share


  aol
så tankeväckande
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Veldin
Veldin