Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min femtonåriga lillasyster som annars knappt har tid för annat än kompisar...


Syster.


- Varför har du varit borta så länge?, frågar hon mig.

Jag rycker på axlarna, undrar vad hon menar.
Hon brukar knappast bry sig om jag är borta eller inte.

- Jamen... Jaha.. Du var ju borta i typ en vecka, säger hon, ser på mig en stund.
- Har du saknat mig?, frågar jag sarkastiskt, eftersom jag vet att svaret blir nej.

Men då blir jag förvånad. Min lilla syster. Hon flinar och säger:

- Jaa... det har jag.

Jag jublar inombords och skrattar.




Fri vers av Veldin
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-13 21:18



Bookmark and Share


  glittertindra
så fint... innerst inne så bryr man sig om sina syskon även om man ibland inte visar sina mest gulliga sidor mot varandra.. men det finns där hela tiden... och det både syns och märks, ni tar alla hand om varandra... det är viktigt..
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Veldin
Veldin