Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen

Jag ser mig själv i en grav,
varken död eller levande.
Försöker att glömma,
men mitt hjärta minns.

Allt du gjorde för mig,
för att göra mig glad.
Det var en lycklig tid,
men tyvärr är den förbi.

Din kärlek är allt jag vill ha,
och du får min i gengäld.
Det var vackra ord,
men för bra för att vara sant.

Jag är död inombords utan dig,
och vill inte leva.
Men du fick mig att lova,
att kämpa för mitt liv.




Fri vers av Veldin
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-14 14:55



Bookmark and Share


  glittertindra
Av vissa lär man sig att vara en fighter... ser många bottnar i den här... :)
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Veldin
Veldin