Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om det är dikt eller värklighet...


Du var en schysst tjej


Det var igår som du tittade på mej

och jag tittade på dej

Du verkade vara en schysst tjej

Och du trodde att jag var en annan sorts lakej

Och du doftade timotej

Du var en schysst tjej




Fri vers av Patrik *Wajden* Widén
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-01-15 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik *Wajden* Widén