Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Never Ending Story.


gruvan igen


jag stiger ner i gruvan igen
för att se om jag kan gräva fram nåt nytt.

när man har nått botten
då kan man börja sikta mot toppen.

det här nerkörda diket
har jag sett nog utav.
nu vill jag upp igen.

det är inifrån ut.

jag är långt ifrån död och begraven –
och jag letar fortfarande efter den heliga graalen.




Fri vers av Patrik *Wajden* Widén
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-01-15 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik *Wajden* Widén