Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tufft just nu. Jag känner mej väldigt trött just nu. Det är så mycket som jag skulle vilja göra, säga och skriva; men jag är bara så inåt helvete trött just nu. wajden.sprayblog.se.


apati.


idag känner jag mej krockskadad värre.
trött – tröttare – än tröttast.
jag fattar inte hur jag ska orka släpa mej upp ur den här avgrundsgropen…
jag känner bara apati.

idag känns allting så tröstlöst.
och så meningslöst.
och innehållslöst.

livet är rätt så komplicerat.
det är alltid lättare att råda någon annan än sej själv -
och att veta hur man ska göra och inte göra i olika situationer.




Fri vers av Patrik *Wajden* Widén
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 11:44



Bookmark and Share


    Florence Hofvander
Skickar en energi bubbla,att använda fylla på dig med , lite då och då-
medans jag har lite över.
Vet hur du menar ,och har känt som du.
men visst piggnar man till ,när man får lite tillbaka?
stor kram/Flo
2007-01-27

  DanSan
********************************

Tack Patrik för att du är så utlämnande!

Det här behöver många människor läsa

och förstå att detta är en vardag för så

många medvandrare på livets sylvassa

stig . . . men ett som är säkert är att det

går ju framåt . . . och så ska man försöka

finna det som väger gott . . . ej så lätt!!!

(tänker extra mycket på dig just nu . . .

när du har det svårt!!!) . . .

Allt det bästa till dig, Dan

********************************
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik *Wajden* Widén