Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaklnde och var arg som fan för ngt jag hade drömt!


varför?

gråt i halsen,
snörp i strupen,
bränn i ögon,
hål i magen.

vilja slå,
vilja hata,
vilja gå,
vilja gråta.

arg och tom,
ensam, förbrukad,
ledsen och fylld av en
ilska utan slut!



varför gjorde du såhär?




Fri vers av angel of tears
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-01-15 10:02



Bookmark and Share


  nattig
Är det inte härligt att man kan sätta ord på sin dröm, oh få vara förbannad. Hi hi, vad skönt att det bara var en dröm. Kul med såna här rim. Kram Nattig
2007-01-21

  Jean-Michel Orblin
du har lyckats på ett bra sätt fånga känslor
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears