Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lärare kan vara så hopplösa!


fan ta alla lärare som ignorerar min hand!

sitter här
uppgiven,
förbisedd
hela tiden.

läraren pratar, och pratar,
frågorna besvaras,
men min hand han ratar,
min vilja ej bevaras.

de som inget kan
de får frågor i ett kör,
men mina fina svar,
lärarn\' inte hör!

irritationen växer,
snart kommer jag krevera,
för lärarn\' inget hör och ser,
nu vill jag protestera!!




Fri vers av angel of tears
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-01-15 16:02



Bookmark and Share


    Angel_Angelus
ja .. det tar tid innan man kommer på det där systemet som gör att man får frågan .. när man vill ha den ..
2007-01-16

  AndersN
wow, flashback, usch

Men det innebär inte att du inte kan
Det innebär inte att läraren inte vet att du vet
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears