Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
have i went all sentimental?


Dra av er skinnet



Vrid sönder huden
skala din kropp
och låt dom försvinnande flagorna ta all tveksamhet med sig.

Tveksamheten inför framtiden,
dåtiden
nutiden.

Tiden finns inte,
det har den aldrig gjort.
Det är ett påhittat koncept
Uppfunnet av dom som vill stjäla all vår tid och tatuera in streckkoder
och dödsannonser
på vår hud

Dra av skinnet
låt det brista ut i blod;
(ska inte gråta några
onödiga tårar mer
inte vara några överflödiga
dårar mer)

vi behöver inte
slava under deras påhitt
det här är vår livstid
och

kan vi inte skala av vår hud
glömma bort allt de förväntade av oss

eller inte glömma
alltid minnas
men aldrig mer eftersträva
deras visioner

det här är VÅR livstid




Fri vers av frig
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-01-15 21:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så sant som det var skrivet!!
Tid är bara ett konstigt påfund!
Bra formulerat här!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig