Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete V



efterklok

vad är det för korkad egenskap jag har?

ett till sätt att slösa tid

tänka på vad jag borde ha gjort då

saker jag ångrar

och inte få någonting nytt gjort

lära mig av mina misstag?

kanske, om jag släppte och gick vidare med en gång

men efter att för 800:e gången spelat upp en fras från 1992

där jag sa fel

har jag snarare automatiserad det jag sa

så om det blev en nästa gång

en andra chans

skulle jag säga precis samma sak ... 2007

what´s the point?




Övriga genrer av H Helix
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-01-16 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix