Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fyrtaktshora


Ooooh,

Ett Två Tre
K

Ett två tre
N

Ett två tre
U

Ett två
LL

Ett två tre fyr

Ska vi det
Knulla?

Höfterna artikulerade fram
ordet som
Hon så länge hade använt som en sköld
Och ett svärd

Höfterna följde musiken
Och när de sen gick längs Norrmälarstrand
Inte hand i hand
Det var en halvmeter mellan dem
han kände det som en evighet hon tyckte att det var en skärseld
när dom gick där
ekade musiken inte längre i takt med pulsen
den var död

och när de vaknade upp kommande morgon
fanns allt kvar.
Inte nog med det
nu gjorde huvudet ont också…

nästa natt;
dacapo
from the top

(let me lick you up and down)

och hon har inte hittat det hon söker
alls.




Fri vers av frig
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-01-15 21:18



Bookmark and Share


  Lady_A
Riktigt bra! Och jag gillar hur den börjar, det blir precis sådär rått och lite obekvämt som det ska och det är skickligt och rätt häftigt att våga angripa ämnet, det billiga och tomma, kärlekens baksida liksom.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig