Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete VI


jag vill kunna sluta sträva efter mer

bara nöja mig

utan att må dåligt av det

istället för allt jag känner att jag måste hinna med

innan jag dör

till imorgon

helst igår

vill vara färdig med sånt




Övriga genrer av H Helix
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-01-16 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix