Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt i den här texten är sanning. Så pilutta dig!


En uttjatad \"JagOrkarInteMer-text\". Datum: 9/1 - 07 kl. 10:55

Ingenting stämmer
Jag har levt sönder alla dagar
Sovit sönder alla sängar
Läst sönder alla böcker om att inte orka livet
Inte ätit på några dagar, inte haft lust eller ork
Inte haft lust till någonting, inte ens orkat prata med sötpojken men får ändå abstinens på något sätt och vill inget hellre
Inte klarat av att synas bland folk
Jag stänger in mig i musik och rosaglittriga tegelstensmurar
Jag har ett Nalle Puh-plåster över mitt hjärta, i desperat behov av att någon sa komma och läka det
Vill inte att någon ska se mig såhär miserabel
Jag har varit dold alldeles för länge för att kunna visas bland folk nu
För att kunna finnas
För att kunna leva
Min fantasi och mitt liv är totalt fake och påhittat

En hemlighet som aldrig kommer avslöjas för människorna i min närhet




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 651 gånger
Publicerad 2007-01-15 21:39



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Gillas. två mycket fina bilder i denna dikt.

"Jag har levt sönder alla dagar"

"Jag har ett Nalle Puh-plåster över mitt hjärta",

Tror det hade räckt med ett "jag" i dikten.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx