Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitled - Dig till Middag

Tänk;

Att få skala av din hud
sedan knulla och äta dig
precis som den svarta änka, som håller min puls levande,
skulle ha gjort.

Tänk;
att få äta all själlöshet
som stryker under huden
som en villkorslös skogsbrand

att få
mättas av likgiltigheten och
sen

andas in




Fri vers av frig
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-01-15 22:40



Bookmark and Share


  Johannes
"att få äta all själlöshet
som stryker under huden
som en villkorslös skogsbrand"

Snygga formuleringar... detta gillar jag!
2007-01-16

  Robert W
du är ruggigt säker. och levererar verkligen i dina texter.
inte konstruktivt. men så är det.
jajamen.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig