Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till dig

Om inte du fanns
skulle aldrig våra blickar mötas
Aldrig dricka ur
varandras brunnar
Ej heller våra kroppar mötas
I ett sista djupt
sinnligt andetag




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 680 gånger
Publicerad 2007-01-16 13:11



Bookmark and Share


    Lindizz
din dikt är fin...
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt