Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vinteroplevelse.


Røde næser.

Med røde næser
mennesker travede
gennem byen
fra forretning
til forretning
shoppes der blev
i vinterkulden
frosten
gav røde næser
en rigtig vinterdag.




Fri vers av flemming rasmussen
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-16 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussen
flemming rasmussen