Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regndråbens liv.


Regndråben.

Regndråben
kommer
til dig
regndråben
fra skyen
regndråben
er vand
til dig
til naturen
regndråben
er liv.




Fri vers av flemming rasmussen
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-07-23 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussen
flemming rasmussen