Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade, min sorg

Du torkar tårarna från min kind
Men vet att du inte kan hindra dem från att falla igen
Du håller om mig i min förtvivlade ensamhet
Men vet att jag är lika ensam så fort du släpper mig
Du säger att du älskar mig
Men vet att du aldrig kommer kunna visa det

Du vill dela ditt liv med mig
För att göra mig glad
Men är blind för all min framtida sorg
Som du bringar med din godhet
När det borde varit din kärlek

Och jag ligger ensam med mina drömmar
Som du desperat försöker uppfylla
Men utan kärlek kan du inte se
Och jag har redan väntat en evighet
Men dina kyssar och omfamningar ger mig hopp
Och jag kommer sitta här i min väntan
Länge till

Du sörjer nu för alla svek du gjort
Men begår ständigt nya
Dem kommer du ångra imorgon
När nästa begås...
Och du vägrar låta mig gå
Och säger att kärlek kan växa fram

Du är min älskade.
Du är min sorg.




Fri vers av Skjofn
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-01-16 19:50



Bookmark and Share


    Imagine
Låter som omöjliga kärleken. O jag vill vill så mycket för din skull att hon ska älska dig
Gott gör inte alltid gott

Bra sista meningen
"Du är min älskade.
Du är min sorg."

Det beskrev hela texten
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Skjofn