Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

Livskraft

Jag hyllar dig, du gnistrande

Du fagra, ljumma, ljuva

Jag hedrar dig

Erce

Du moderliga, kvinnliga

Jag lever för dig

Du dånande, vredgade

Jag bugar mig

Livskraft

Jag älskar dig

Du mjuka, svala, svävande

Jag hyllar dig, du sköna

Moder

Jag fruktar dig

Din hårda rättvisa

Din djupa makt

Jag ger dig mitt liv

Erce

Jag hedrar din vilja

Moder

Som din dotter bär jag din frukt

Livskraft

Jag bugar mig, du skimrande kvinnliga




Fri vers av Skjofn
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-01-16 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skjofn