Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt tillsammans

När regnet faller
Och månens strålar bryter dimman
När vinden viner
Och får regnet att spela
Står du och jag tätt tillsammans
Och vi lyssnar på livet

När morgonen gryr
Och vi vaknar efter nattens vila
När våra andetag fyller rummet
Och när verkligheten väntar utanför
Då ligger vi tätt intill varandra
Och vi lyssnar på vårt hjärta

När löven slår ut
Och luften fylls av doft
När maskrosfrön dansar med vinden
Och solen strålar mot vår hud
Ligger vi tätt tillsammans
Och vi leker med molnen

När åskan mullrar
Och blixten lyser upp världen
När regnet smattrar
Och livet tar en paus
Står vi tätt tillsammans
Och vi dansar till en inbillad melodi

När verkligheten slår till
Och krossar våra drömmar
När kylan tar över
Och rädslan väller fram
Då står vi tätt tillsammans
Och vi sår nya drömmar




Fri vers av Skjofn
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-01-16 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skjofn