Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äcklar mig

Jag...blir äcklad
När du tror att du är allt
Jag blir...arg
När du säger att jag vill ha dig
Jag kan inte låta bli att skratta
När det syns att du tror det




Fri vers av Skjofn
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-16 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skjofn