Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch avd jag är grov just nu


Fuck me, Papi

Jag är ingen kvinna
jag är kött, ogenomträngligare än både blod
och vatten

och utan dig inuti
är jag ihålig




Fri vers av frig
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:42



Bookmark and Share


    anakin
Haha! Utelämnande värre. Men bra!
2007-05-23

  Smultris
Snuskigt bra, vännen....
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig