Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dina ord...och bara ord... bara ord utan handling kan sabba så mkt.


Dina ord

Du sparkade mig på smalbenet igår
när du helt, apropå inget, sa
jag vet inte om jag vill längre

men det var väl det jag
visste
kärleken är fiktiv och du
är knappast annorlunda

vi fortsätter
men dina ord hindrar oss från att
gå vidare och vill du
släcka glöden helt så
tror jag vi hittat ett askfat




Övriga genrer av Tin@
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:53



Bookmark and Share


    Lindizz
väldigt bra skrivet ..
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@