Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte närmre

Jag kan leka med
vartenda ord jag vet och
ändå inte fullt ut
beskriva dig

du är allt och du är
ingen
för mig, en gång var du
allt men ändå
inget för mig

jag fick som jag ville, du är
borta och jag
ska fatta mig kort

jag älskar dig

på långt håll




Övriga genrer av Tin@
Läst 425 gånger
Publicerad 2008-10-18 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@