Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller fiktiv kärlek kanske...


Kärlek

Hör du
det är mitt hjärta som krossas
ännu en gång
men aldrig som förr

jag blir inte densamma igen

jag var rädd
men det märkte du nog

jag vill inte ha tillbaks dig
eller vill inte vilja
vill gå vidare
men de går inte

det är annorlunda nu
jag är

för första gången kämpade jag
i naiv tro om att vinna

men hur ska jag kunna vinna det som inte existerar

kärlek




Övriga genrer av Tin@
Läst 359 gånger
Publicerad 2009-02-12 20:38



Bookmark and Share


  Roula O
Jag vet hur det känns :(
Bra skrivet
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@