Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombie

I en hård värld
möts våra läppar i en mjuk kyss
hårdare, jag är
van vid hårdare
du måste kyssa mig
hårdare
annars känner jag inget

blodet koagulerade
men aldrig tårarna

tänk dig...
läppar
som alltid smakar salt
rödspruckna ögon
som evigt förnekar allt
hoppet som tynade före livet
jag är en levande zombie




Övriga genrer av Tin@
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-04 10:17



Bookmark and Share


    Mr.painter
Grym
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@