Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går snart olika vägar

Så het att du får
snön att droppa
smälta, vi
smälter ihop
och fryser till
isdroppen våren snart tar




Övriga genrer av Tin@
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-01-24 23:17



Bookmark and Share


  liten_snopp
Och får en smältande känsla när jag läser den här... BRA skrivet!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@