Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döljer...

Jag klarar inte av att se han
Hans plågade blick, den blicken
Den som döljer något
Han döljer något som ingen vet
Jag vill veta vad, jag vill hjälpa
Trots att jag knappt känner han
Men jag blir så plågad av att se han
Han som alltid är glad
Han kanske inte är det
Och döljer det genom att verka glad
Jag har ingen aning
Jag vill inte se den blicken
Jag vill hjälpa han
Jag vill veta vad han döljer




Övriga genrer av MikaChan
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-01-16 22:50



Bookmark and Share


    Jennie1127
"Jag klarar inte av att se han"
"Trots att jag knappt känner han"
"Men jag blir så plågad av att se han"
"Jag vill hjälpa han"

i alla de meningarna ska han bytas ut mot honom för att vara
gramatiskt rätt.
förutom det felet så är den skitfin! :)
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan