Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven i mitt hjärta

Varje gång jag ser dig hugger kniven i mitt hjärta
Varje gång, vill jag bara att du ska försvinna

Kniven har plågat mig länge nog nu
Och trots att allt är över
Så hugger kniven sönder mitt hjärta

Vajre gång jag ser dig vill jag falla in i gråt
Vill att tårarna ska få rinna
Vill att du ska få se hur dåligt jag mår
Trots att allt är över

Alla kännslor för dig är borta
Så varför plågas jag?
Jag känner inget för dig längre
Jag är inte kär i dig
Du är bara en vän!

Så varför
Varför körs kniven in i mitt hjärta,
och varför vill jag bara falla in in gråt?




Övriga genrer av MikaChan
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-05-18 02:33



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Tycker om denna text..
2007-05-18

  CaPsyco
tkr om allt du skriver, tkr om den här jättemkt!!
2007-05-18

  angelicato
Den här var mystisk, den var härlig, jag tycker om den
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan