Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När rösten spricker

Hur mår du?
Vad tänker du på?
Vad är det som har hänt?

Inga tårar
Inga skrik
Ingenting


Hur mår man då man måste börja ifrågasätta sina vänner?
Hur får man de tankarna ur huvudet?
Och vad är det som har hänt då de gått så långt?


Jag vet inte
Inte mer än att de är mig de måste vara fel på
Varför skulle de annars inte röra en min då rösten håller på att spricka?


Jag vill inte
Jag orkar inte

Jag vill bara ha mina underbara vänner
Men har jag otur så kanske de inte är ni..



Fast jag önskar att få behålla er




Övriga genrer av MikaChan
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan