Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räknar ner tills jag aldrig mer ska behöva se dig

Jag går inte över allting om och om igen
Jag har lyckats tränga bort det

Men längst längst in ligger det och trycker

Jag ser dig, hör dig prata, känner av din existens
Och det är allt som behövs för att mitt hjärta ska stoppa
Allt som behövs för att jag ska vilja springa för livet

Jag går inte över allting
Jag går över dig och varför du inte slutade
Varför du inte slutade såra mig

Jag har hittat räddningen
Men räddningen är långt borta

Jag räknar ner
Jag räknar ner tills jag aldrig mer ska behöva se dig

Jag förtjänar inte att må så dåligt som jag gör
Jag förtjänar bättre än att känna av din existens
Den som tar mig tillbaka till allt de onda i mitt liv

Jag vill bara få kunna vara glad igen
Så som jag var för ett år sedan
Då jag först blev kär i M
För det var lyckligt

Ingenting var någonsin lyckligt med dig




Övriga genrer av MikaChan
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan