Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännerna...

Inget är värt att leva för
Dom bästa vännerna
Dom sämsta vännerna
Dom bästa vännerna har blivit
dom sämsta vännerna som lurade mig
lurade mig till helvetet
fullt av sanning om hur allt egentligen är

Depritionen är tillbaka
och tar hon livet av sig tar han livet av sig
och då är allt över och båda två är i helvetet.

Ingen tycker om \"den fula ankungen utan bra slut\"
Ingen kommer någonsin att älska henne!




Övriga genrer av MikaChan
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 01:20



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
sorgligt, fastnade verkligen för den fula ankungen på slutet..hoppas det blir bättre..bra skrivet
2007-05-26

    Vivaldi
Bra och sorglig dikt.. jag vet inte riktigt vad jag kan skriva mer, men livet kan kännas hemskt vissa stunder, som du beskrev i din dikt.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan