Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska tejpa ihop dig

Jag ska skriva för dig och ditt krossade hjärta
För dig och ditt sönderslitna hjärta

Mitt var sönder, krossat, trampat på

Jag vet inte vem det var värsta för
Fast mitt hjärta blev krossat för över ett år sedan och ditt för några veckor sen

Mitt är läkt nu och jag har Markus
Men ditt är trasigt, du är trasig

Men för din skull ska jag skapa en jätte bra tejp och tejpa ihop dig

Fast jag tror det är värre för dig
Min hjärtekrossare lämnade mig ifred för att glömma,
trots att jag vägrade

Jag tror att din hjärte krossare har lite svårt att lämna dig ifred
Det blir nog svårare för dig att glömma han
än vad det var för mig att glömma min

Men du kommer nog lyckas glömma eller så kommer han tillbaka,
eftersom du är en sån underbar person

Men vi finns här för dig
Jag
och dina änglar

Vi finns här för dig!




Övriga genrer av MikaChan
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 20:47



Bookmark and Share


  CaPsyco
Fiint :)
Jättefint skrivet, och det är Nea va?
Aja, fint skrivet i alla fall
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan